Work still in progress

ScreenzogAlrighty then. Stufe zwei van mijn-weblog-uitzicht-aanpakken.

Wat me in de versie die nu voor mij ligt, niet aanstaat: de rechterbalk. De titels in de rechterbalk. De hoofdnavigatie, waar iets als home / archief / etc. zou moeten staan. De zoekfunctie, die logischerwijze rechtsboven zou moeten staan.

Um, en nog veel dingen. Maar ik ben dood– en doodop, ‘t zal misschien wel voor morgen(avond) zijn.

Er staat in alle geval al véél minder zooi in de linkerbalk dan vroeger: statistieken en dergelijke, die eigenlijk niet eens klopten, en icoontjes en dingen. Ik heb de links in de tektst ook aangepast, ze in het grijs gezet en een stipellijntje eronder-ja, ik weet dat het in IE vies gaat doen.

Toch iets met kleurtjes forceren? Of een andere achtergrondkleur op de rechterbalk. Eeeh, I dunno. We zien wel.

Oja, en eigenlijk zou ik alle afmetingen in em moeten doen, maar dàt zal al helemaal voor later eens zijn.

6 reacties op “Work still in progress”

  1. Welja, ik wou eerst niets zeggen over de default kleuren van links, omdat ik dacht dat het tijdelijk was. En ja, het is ongegrond, maar default kleurtjes geven mij altijd dat ‘eikeba’ gevoel.

    En als je het mij vraagt:
    -foto’s en boeken van plaats wisselen in de sidebar.
    -het lichtgrijze stukje van de hoofdingen in de sidebar even breed maken als de witruimte tussen uw masthead en de donkere marge rechts. (net zoals nu dat lichtgrijze stukje van de hoofdingen in de pagina uitgelijnd is op de (gr)avatars, dat is mooi)

  2. Zelf blijf ik het belangrijk vinden om de links de standaard kleur te geven zoals god en Tim Berners Lee ze bedoelt heeft, maar dat grijs met stippellijntje werkt ook in de half hersendode versie van IE hier op mijn werkplek, dus het ziet er goed uit.

Reacties zijn gesloten.