Aardig

Allez, wat is me dat nu? Mijn weblog werkt niet meer in Firefox, maar wel nog in Internet Explorer?

Ik ga naar om het even welke pagina en ik krijg een leeg scherm te zien in Firefox, terwijl alles wel werkt in IE. Weird maat.

Via andere websites is het wel te bekijken, blijkens deze machtige vertaling via Alta Vista’s Babelfish [werk aan de winkel, trouwens, die vertalingen van en naar Nederlands]:

Allez, what are me that now? My web-unwieldly no longer in Firefox, but still works in Internet Explorer?

I go to any page and I get an empty baffle whereas to see in Firefox, everything work, however, in IE. Weird half-measure.

Hulpe!

update: cookies clearen lost het probleem op. Stuh-range.

update 2: nope. Het is niet opgelost: er is iets denk ik aan de hand aan de serverkant of zo. Als je de cookies weggooit, dan lukt het om de site weer te zien en zo, maar er is nog altijd iets aan de hand: commentaar geven lukt niet, en in de administratie-interface lukken er nog een aantal andere zaken ook niet. Ik vermoed dat er ergens een php-functie sinds kort niet meer werkt, en dat daardoor ergens een stuk pagina niet meer getoond wordt.

Afijn. David van Data Matters is on the case! Nieuws later!

update 3: Um, ik weet het niet, maar ik denk dat het probleem, wat het ook moge geweest zijn, opgelost is.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Aha, het was niet in me opgekomen om met een andere browser te komen kijken. Ik dacht: witte donderdag valt vroeg voor Michel. Of: dit is weer één van zijn nuits blanches…
    Maar ondertussen werkt het dus weer in FireFox.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.