PerformingArtsForum ii

Vandaag Chris Johnson, alweer zo’n bijzonder sympathieke meneer met een enorm interessante job.

Boy, gisteren, werkte vooral als consultant in de luchtvaartindustrie. Johnson zit in de accidenten: hij wordt erbij geroepen als er ergens een catastrofe gebeurd is, en hij helpt de dingen op te lossen. Eum, denk ik toch. In alle geval bijzonder interessante mens, met bijzonder interessante anecdotes—die keer dat we de mislukte marsmissie voor de NASA onerzochten! Die keer dat we een treincrash met honderd doden hadden! Die keer dat er vrouwen met risico-zwangerschappen wegens een datumbug geen waarschuwing kregen!

De vergaderzaal is, om het met een understatement te zeggen, speciaal:

De vergaderzaal

Het ziet er een beetje uit als een oude balzaal of een studiezaal, met een muur voor projectie, en voor de rest allemaal oude zetels en sofa’s om in te zitten:

De zitplaatsen

Moeilijk om zitten soms, maar al met al, en met een kussen in mijn rug, valt het allemaal wel mee.

Breakout session

En voor de rest: plenary, eten, breakout, eten, plenary, eten, feestje, slapen, ontbijt, plenary, koffie, plenary, eten, breakout, plenary.

En zelfs als de sprekers niet helemaal pèts op het thema zit dat verwacht was, dan blijft het nog interessant: ‘t zijn eigenlijk allemaal mensen die gemakkelijk een maand kunnen spreken over vanalles en nog wat, en nóg niet zouden stilvallen.

Middageten Avondeten Mieke telefoneert

Lamsvlees

Joannes aan tafel

Koen

Koffie!

Tools of the trade

Na het avondeten gisteren was er een half-impromptu, ahem, feestje. Ik denk dat ik eerst nog eens ga navragen welke foto’s ik mag op het interweb zetten. In alle geval: op het einde waren er alleen nog krieken op siroop, zeer veel lege flessen, en Italiaanse dan wel Braziliaanse danseressen.

Grinnik.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.