Thoughts, reflexions and more ramblings

Ah, kijk, dàt gebeurt nu eens niet alle dagen zie.

Iemand die ook een weblog begint, euh, zomaar.

Die Second Life ook één keer geprobeerd heeft, maar die zei van close but no sigar, en ze zullen al met veel goed nieuws moeten komen voor ik het nog eens probeer.

Die ook geen vreemdeling is van procrastinatie en ook een roedel e-mailadressen heeft. Die ook meer ideeën om over dingen te schrijven heeft dan tijd om ze ook echt te schrijven. Die het zich ook herinnert van toen de dieren nog spraken en het allemaal heeft zien evolueren naar wat het nu is.

Die ook niet kon wachten om alle DVD’s van Lord of the Rings te kopen tot ze een paar jaar later maar een fractie van de prijs meer waren—instant gratification, baby! Die ook schrijft over toetsenborden (keyboards rule, wahey!) en die naar Dr. Phil kijkt (nu nog met verbazing, maar trust me, verbazing wordt fascinatie wordt verslaving).

Die ook graag schrijft, en magazines gemaakt heeft (over manga! en anime! ha!), en niet vies is van enig gegooglehoer — en er tegelijkertijd een zeker respect en een zekere zin voor proportie op na houdt. Die zijn zolder opkuist en zijn brol niet weggooit maar een goed thuis geeft!

Die ook graag wel eens tijd verdoet met spelletjes op de intertuben en spelletjes in het algemeen, en die erin slaagt om een lastige nacht met een dochter van 21 maand te linken met horrorfilms van toen we Jong en Mooi waren. Ah, hele nachten door Creepozoids en CHUD en gelijkaardige bekijken—waar is de tijd?

Iemand die ook ergens in de dertig is (en ouder aan het worden), die ook in Gent woont, die op dezelfde school en dezelfde universiteit in dezelfde richting gezeten heeft.

En die een all-round good egg is, die ik tot vóór een paar weken niet meer gezien had sinds ergens begin de jaren 90, die binnen zeer kort, mag ik het andermaal herhalen, F.A.C.T.S. 2007 organiseert?

Mijne dames, heren: de wereld is voorwaar minuskuul.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.