Drupal, nog maar eens

Ik heb me dan tóch nog maar eens gesmeten op Drupal. Met de bedoeling er een site voor de school mee te maken. Weinig tot geen illusies dat het nog voor dit schooljaar zal zijn, maar als ik er tussen dit en volgend jaar pakweg februari of zo mee pruts, af toe, op mijn eigen materiaal hier thuis, dan moet het lukken om er genoeg op mijn gemak in te zijn om ergens begin volgend jaar een voorstel te doen naar de betrokken partijen.

Plokplok

Drupal is, op het eerste gezicht, alleen maar eenvoudiger geworden in het gebruik sinds ik het de vorige keer installeerde een jaar of twee (?) geleden, trouwens.

Ik vermoed dat ik best een paar handleidingen doorneem vóór ik er verder in pruts en alles kapot vermoos.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.