Waar ik werk

‘t Is een beetje weird, eigenlijk: ik heb bij Namahn al voor allerlei klanten gewerkt, maar ik werk er ondertussen al langer (quasi-full-time) voor De Post dan dat ik er niet voor De Post werk.

We hebben in onze tijdsregistratie van die codes: “wr” voor “writing”, “st” voor “study”, dat soort dingen. Het valt me moeilijker en moeilijker om “em” (external meeting) in te vullen in de plaats van “im” (internal meeting) als ik pakweg met collega Pascal of collega Vanessa samen zit.

De signature op mijn mails van op De Post was al een tijdje aangepast. Vroeger was het iets in de zin van die van bij Namahn:

_____________________________________________________

Michel Vuijlsteke, Namahn, Brussels,
mvu@namahn.com
Office +32 2 123 45 67, mobile +32 473 12 34 56
Minding the user throughout — visit us at
http://www.namahn.com

…maar dat was op den duur toch wel licht schaamtelijk, vond ik, en dus is het gewoon dit geworden, helemaal in De Post-stijl:

_____________________________________________

Michel Vuijlsteke
De Post – Retail
Chief Editor OASIS
Muntcentrum | Centre Monnaie
Gsm       +32 473 12 34 56
Direct    +32 2 123 45 67
E-mail    michel.vuijlsteke@post.be

Maar! Vandaag ben ik in een ander werk gevlogen. Ik ben nog (lang) niet weg bij De Post, maar ‘t is donderdag expert review voor een klant (in het Gentse), en ik heb er vandaag al een paar uur studie voor gedaan.

Hoe leutig het ook is bij De Post: het deed toch een beetje veel) deugd.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.