Razor

Wie weet waar ik het over heb, euh, weet waar ik het over heb.

1:06:30

– Enemy target destroyed.

– All wings regroup and continue pursuit of Battlestar Pegasus.

– By your command.

Mijn dag, week, maand, jaar is goed. Wat zeg ik? Het is geen overdrijving te zeggen dat ik hier twintig jaar op gewacht heb.

April 2008 april 2008 april 2008 april 2008. April 2008 april 2008 april 2008 april 2008.

[fijne knipoog op 1:07:05 ook, trouwens: “Ain’t it grand when a plan comes together?”]

Doe mee met de conversatie

28 reacties

  1. BSG Razor was zeer goed. Een week of zo geleden gezien en zeer gesmaakt moet ik zeggen. Voor zover ik weet is Razor trouwens niets meer dan de eerste 2 afleveringen van BSG seizoen 4 uitgebracht als film.

  2. @Frank: ik lees op het internetwerk

    Sci Fi Channel confirmed on March 21, 2007 that part of the show’s renewal for a fourth season of 22 episodes includes a television film to be released sometime in the fall of 2007. The film will comprise two of the 22 episodes and will be shown on Sci Fi.

  3. Aha je was bezig over de film 🙂 interessant wist niet dat die al uit was!!

    Ik moet nog 2 afleveringen zien van het tweede seizoen en dan begin ik aan het derde. BSG all the way 🙂 misschien moeten we daar wel een club rond starten Michel?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.