Lose some, win some

Ik zag het niet echt zo zitten, als ik heel eerlijk ben: ik ging dit weekend werken aan iets voor een klant, maar het is er niet van gekomen.

Vanmorgen zou ik iets anders doen, en vannamiddag dan naar die klant. Uiteindelijk niet naar dat iets anders gegaan (het interesseerde me, het was boeiend, maar het was mogelijk om het te missen), en de voormiddag nuttig gespendeerd met wireframes maken.

Vannamiddag met toch wel een béétje een opgelucht gevoel naar de klant getrokken: het had gekund zonder, het was toch maar dingen uittekenen die in mijn hoofd zaten, maar toch. Met een rugzak vol computer en papieren in viervoud uitgeprint op weg.

(Incidentje trouwens met GPS die geen lock kreeg, Brussel is een bitch voor GPS: het gaat tien keer beter in Gent — gelukkig dat ik min of meer toevallig in de juiste buurt geraakte.)

Oh: een fijne vergadering, zo één waarvan een mens altijd hoopt dat het er één zal worden. Spijkers met koppen, knopen doorgekapt, finale beslissingen, geen paroxysmen van extase maar toch wel iedereen tevreden (denk ik toch), en vooral: iedereen weet wat nu verder gedaan.

*zucht van verlichting*

Ik denk dat ik om dat te vieren, de computer even ga afzetten en voor de televisie ga loungen.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.