Leve mijn Sigma 30mm f/1.4!

Allemaal foto’s in een quasi volledig donkere ruimte genomen. Ik heb vrede met de ruis en de onscherpte.

Jan

Peter

Lounge

_KGB7543

Allemaal in de lounge waar er geen licht was, behalve deze in de refter: hier was er wel genoeg licht.

Anna

Ik kan niet wachten tot ik een D300 zal hebben, die kan nog beter om met donkerte dan mijn D200. In de VS is zo’n ding ongeveer een kwart goedkoper, ik denk dat ik maar eens een fotowinkel binnenstap in Miami binnenkort.

5 reacties op “Leve mijn Sigma 30mm f/1.4!”

 1. michel, tijd om je metadata aan te passen: je copyright staat nog op 2007!
  voor de rest kan ik alleen maar beamen dat de d300 een zalig ding is om in handen te hebben, maar hij is wel kritisch voor je glaswerk

 2. Laatst ook geshopt in de states (lang leve sales kickoffs in de usa!). Toen in Orlando bij Ritzcamera geweest. Heel vakkundige assistentie, maar ik wist al heel goed dat ik die 18-200 Nikor lens wou kopen voor 750$ (kost in België evenveel, maar dan in euro). In een op het eerste zicht heel ‘gewone’ fotowinkel hadden ze maar liefst 10 exemplaren van die lens op voorraad….
  Alle verpakking weggegooid, lens op mijn body geschroefd en nog wat krokodillen gefotografeerd. Om dan met een uitgestreken gezicht (en een bang hart) langs de douane te lopen in Schiphol. Mission accomplished 😉

 3. amai zeg, wa is me da… op jouw flickr-site net ook verschillende foto’s gezien met die lens. Zal er ook eens aan moeten denken. Gedaan dus met die vervelende flits op feestjes?
  greetz
  f

Reacties zijn gesloten.