Blackberry (i) – Off-line

Zo raar dat dat is: ik ben al twee dagen praktisch niet meer op het internet geweest. De blackberry is zowat mijn enige verbinding met de buitenwereld. Dat was niet echt de bedoeling, maar: het heeft er wel voor gezorgd dat ik het meer gebruikt heb dan ik anders wellicht zou gedaan hebben.

In het kort: als er een stuk of vijf-zes dingen aan zouden veranderen, zou ik er meteen een kopen.

En het leutige van de zaak van het meer gebruiken dan voorzien, is dat het vanmorgen nog zeven-acht dingen waren die me tegenstaken.

Het vervelende is daarentegen (misschien voorlopig) wel dat bij de vervelende dingen ook de manier zit waarop het toestel met e-mail omgaat: ik heb de indruk dat het erg geschikt is voor de occasionele gebruiker–tot een stuk of honderd mails per dag, pakweg–maar dat het al een heel eind minder is voor mensen die 70-8 mails per uur krijgen.

Oh, en het steekt immens tegen dat het maar gprs is en geen umts, maar misschien ligt dat aan de sim-kaart in het reviewexemplaar.

Afijn. Morgen meer en uitgebreider en gestructureerder en zo.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Pingback: Huug & Druug
  2. Ik ken blackberry omdat ons management en de klant zijn management daarmee rondsleurt en ik zeg u 1 ding: geef mij maar een goede smartphone. Je slaat de nagel op de kop… BB is goed voor 10 mails per dag 🙂 al is dat wel overdreven, maar ik mis teveel dingen die een Windows-based platform wel bieden… ach ja.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.