Op = op

Tjaha. Ik moet drie mensen teleurstellen, maar: in heel Miami, en in heel Florida voor zover de meneer van de Apple Store van Miami Beach wist, zijn er geen iPhones meer te kopen.

Niet dat ik van plan was om er te kopen en die dan over de grens te smokkelen of zo hoor, daar niet van. I’m just sayin’, is all.

(En heimelijk ben ik eigenlijk wel blij: al dat geld jong!)

9 reacties op “Op = op”

  1. Ge moet niet naar de Apple Store gaan, maar een at&t winkel binnenstappen. Ze kosten er evenveel, en ge moet geen at&t mobile plan ter plekke kopen. Ge kunt altijd zeggen dat ge al bij at&t zijt, en dat ge de rest wel via itunes zult activeren. Trust me on this one.

  2. Pingback: Apple » Op = op
  3. Naar het schijnt worden de voorraden al een tijdje niet meer aangevuld, noch in Apple Stores, noch in at&t winkels. Velen vermoeden dat er een nieuw speeltje zit aan te komen…

  4. Ik weet het, het stond immers in de krant…Apple had er geen rekening mee gehouden dat half Europa beroep zou doen op de States voor de aanschaf. Ook de inwoners van de ons omringende landen die het product al in de winkel liggen hebben trekken naar de States. Dat telefoontje wordt blijkbaar aan hetzelfde prijspunt verkocht in de States als hier. Geen idee hoe ze daar op zijn gekomen, misschien nog in het gedacht dat de dollar een waardevolle munteenheid is?

Reacties zijn gesloten.