8 reacties op “Gnn”

 1. Mja, ‘t Is hier van ‘t zelfde. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik mijn iPod telkens moet herstarten voor ik het ding aan de computer hang, anders: computer says no. Voor de rest is het zo’n marchandise hoor *maakt thumbs up beweging*. Crasht nooit, updatet (?) dat het een gemak is en gaat nooit ongewenst terug naar de fabrieksinstellingen. Worth every penny…

 2. Ach, Michel, dat zal allemaal niet meer gebeuren op de Mac die ge u binnenkort ging aanschaffen. Dan zijt ge namelijk af van die — toegegeven — crappy Windows port van een overigens best aangenaam programma.

 3. ‘k Zal ook eens een blogpost schrijven telkens mijn Entourage voor de zoveelste keer om whatever reden er de brui aan geeft, remote desktop connection blijft hangen of Word aan een tergend trage snelheid door een document scrolt.

  Serieus, we get it! Ok? Je iPod Touch en iTunes zuigen zeer zwaar en het trekt allemaal op de botten. Koop een Zune, installeer Windows Media Player, het maakt mij niet uit. Maar dat geneut over iTunes begint echt mijn botten uit te hangen.

  Maar ja, sommige mensen die zagen nu eenmaal liever dan op zoek te gaan naar een oplossing.

 4. Nieuwsflits: het is mijn weblog, en sinds wanneer mag ik daar niet meer opzetten wat ik wil? Nee maar.

  En als ik me echt zou moeten verantwoorden: kijk gerust even in de archieven van mijn weblog. Als ik hard bezig was met SQL Server, dan kloeg ik hard over SQL. Toen ik aan het programmeren was in C#, ging het soms dagenlang aan een stuk over C#. Als mijn computer raar doet, dan schrijf ik daarover. Als mijn hoofd pijn doet, dan heb ik het daar ook over.

  ‘t Is blijkbaar alleen over Apple-dingen dat er niet mag geklaagd worden. Wel, nieuwsflits nog eens: ik ben lang niet de eerste, en ik zal lang niet de laatste zijn.

Reacties zijn gesloten.