Op de bus vandaag

Zo. Ik ben vandaag de stad ingegaan, en ik heb mij op twee dingen nijdig gemaakt. Redelijk flink, als zeg ik het zelf, dat het maar twee dingen waren.

Nummer één: borstenhouders met van die doorschijnende bandjes.

Plastiekbh

Neen mevrouw, dat ziet er niet onopvallend uit. Dat ziet er lelijk uit. Er is niets mis met een zichtbare bh-band, en weinig valt zo op als iets dat probeert niet op te vallen. En vooral als het in het vet van uw schouders verzonken is. Neenee, niet dat ik iets heb tegen vrouwen die geen skeletten zijn: zo’n plastieken elastiek vanboven eet zich gewoon een weg in iedere schouder.

Oh, en in warm weer, zoals redelijk duidelik werd in de tien minuten dat ik naast zo’n examplaar zat op de bus, komen er van die vieze mini-zweetvijvers onder die bandjes. Een beetje gelijk een éénkleurige vloeistofdia. Ik vind vloeistofdia’s wijs, ik heb zelfs zo’n toestel van Mathmos staan, maar het is nit van het meest appetijtelijke op een schouder:

SILVgreyelo

Nummer twee: grote zonnebrillen. Please.

625799506_7e497741c6

Het is niet omdat Paris Hilton c.s. er zo aandoet… ik was naar een woord op zoek. Hip? Trendy?

Nee, ik heb het weer: belachelijk.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Pingback: Mooi weer?! ·
 2. Moet lastig leven zijn als je je opwindt en nijdig maakt in trends waar je niet hoeft aan mee te doen.
  Ik denk dat niemand van de bloglezers zat te wachten op een zelfportret van M. Vuijlsteke met grote zonnebril en bh met doorschijnende bandjes. Alhoewel het je behoorlijk veel hits zou kunnen opleveren via een vermelding op de failblog.

 3. en er zijn blijkbaar veel jonge vrouwen die nogal lichtschuw zijn geworden want die grote zonnebrillen moeten ook in huis gedragen worden uiteraard.

 4. Ook altijd MOT-TIG gevonden die bandjes. Maar van de mini zweetvijvertjes bleef ik tot nu toe gespaard.
  ‘k Weet zeker dat ik daar nu dus ga op letten hé. Merci hé!!

 5. whahaha; de plastiek bandjes zijn inderdaad lelijk. Staat ook gewoon ordinair vind ik. Maar grauwgewassen (voorheen) witte bandjes vind ik ook heel mottig. Of de rugband die tot onder de schouderbladen kruipt. Nog erger; ‘volslanke’ vrouwen die een te kleine bh dragen en daardoor 4 borsten hebben.
  jij bent precies wel een detailmens hé, kijken naar de zweetplassen onder de plastiek bandjes van de vrouw die naast je zit op de bus…yuck.

 6. Die Mathmos ziet er cool uit en niet echt duur. Ik ben aan het overwegen ook een te kopen maar zou graag eens zien hoe het eruit ziet in real life en of het wel te gebruiken is voor optredens.

  Anders lijkt zelfgemaakte vloestof dia’s nog altijd het coolste en goedkoopste!

  Psych!

  hendrik

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.