Puin geruimd

En wat hebt u gedaan van 20u tot 23u30?

Ik, ik heb de ruimte rond mijn computer opgeruimd en opgekuist. De tafel, de computer, de vloer. Draden, draden, draden, en nog eens draden. Alles opvolgen, ontwarren, labelen, en dan weer in de zetel gaan zitten omdat ik mij eigenlijk niet mag bukken.

En dan weer verder aan de kant zetten, en vegen met het vuilblik, en nog wat draden ontwarren. En alle harddisken in een kastje zetten, bij elkaar.

Drie overbodige netwerkkabels, drie overbodige coaxkabels, twee overbodige verdeelschakelaars, een (zeer voorlopig) overbodige USB-hub, één onbekende transfo, een stuk of wat mystery-draden, en heel, heel veel stof later: ik ben er redelijk fier op.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.