Caprica

Vorige week gezien, en vandaag nog eens.

Umm… jazeker. Ik zie waar het naartoe zou kunnen gaan, en ik kan er mij helemaal in vinden.

Battlestar Galactica maar dan soap, had ik begrepen. Ik heb dat inderdaad ongeveer wel gezien, maar ik denk dat ik zo meteen drie, vier manieren zou kunnen opnoemen waarop het zou kunnen zeer onderhoudend worden.

Veel antwoorden al meteen in aflevering één: we weten waar de cylons vandaan komen, waarom ze monotheïstisch zijn, mogelijke achtergronden voor een conflict, verrassende insights in de familie Adama: ayup, them’s all good eats.

Oh, en was ik de enige die als een klein kind met een grijnslach van oor tot oor zat bij de allereerste by your command? 😀

[ter vergelijking en herinnering, in de jaren 1970:]

[ah, memories]

[en in Razor, een jaar of twee geleden:]

[ik zat toen ook gelijk een klein kind te grijnslachen]

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Same here. Erg goeie pilot. ik ga in de komende maanden BSG nog eens herbekijken – back to back. Dat zou heel interessant moeten worden. Nu maar hopen dat Caprica niet voortijdig op het altaar van de kijcijfers geslachtoffered wordt.

    Michel, bedankt voor de ‘heads up’ 😉

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.