iPhone

Ik heb het nog lang uitgehouden, vind ik, maar van zodra die nieuwe iPhone er is in België, denk ik dat er mij een koop.

Mijn iPod Touch heb ik elke dag de hele dag bij, en mijn GSM gebruik ik nog nauwelijks. Ja, om soms eens een foto te trekken of een filmpje te maken als ik geen ander fototoestel of filmtoestel bijheb.

En, als het een beetje wil lukken, soms, om de GPS te gebruiken (die van mijn Nokia N95 is echt wel crap vergeleken met die van de N85).

Soms om eens op het internet te geraken, en dan nog: meestal als wireless access point voor mijn iPod.

Oh, en om heel soms eens een telefoon mee te plegen.

De nieuwe iPhone doet alles wat mijn iPod doet en waar ik hem alle dagen voor gebruik (muziek, films, audioboeken, mail, internet, spelletjes), én doet GPS, telefoon, foto, video.

Akkoord, foto en video zijn minder goed dan de Nokia, maar met wat in-toestel post-processing kan er vanalles gedaan worden.

En dat is dat. Zo. Beslissing genomen.

Sandra zal van zodra ik die iPhone heb, een zeer goeie GSM hebben.

7 reacties op “iPhone”

  1. iPhone is nice, maar brol als je geen duur draadloos internet abbo hebt. Zonder internet is de iPhone niets, je kan dan zelfs de GPS bv. niet gebruiken.

  2. Of een minder duur draadloos internet via Mobile Vikings.
    Dat heb ik nu op een Sony Ericsson, maar de kans zit er dik in dat ik ook de nieuwe iPhone zal kopen om dat draadloos internet volledig te kunnen benutten. Net zoals Michel gebruik ik veel meer mijn iPod touch dan mijn GSM.

  3. IK had mijn vorige GSM 7 jaar en ik dacht met de iPhone ook de volgende 5+ jaar toe te komen omdat ik eigenlijk geen gsm-fasionista (of hoe noemen ze da) ben.

    Heb hem gecocht voor de gps en de google maps functie, ik wilde ook van een modernere stijl smssen kunnen gebruik maken en al die aps zijn natuurlijk wel leuk. En met een gsm die na 7 jaar “poef” zei toen ik hem in het stopcontact stak om te herladen daar ben je toch ook niets mee.

    Ik vind het gewoon een beetje een tjeevenstreek dat ze de iPhone nu weer “heruitvinden”. Nieuwe camera, nog betere gps/map ondersteuning, en filmpjes kunnen opnemen. Iets dat gewoon al lang in de iphone had moeten steken vind ik.

    Als ik de mijne (de 3g) niet kan laten refurbrishen dan hoeft het voor mij niet hoor…

  4. @CosmicD: zulke opmerkingen snap ik dus niet. Bij technologie is iets al verouderd als je het koopt. Iedereen weet dat er nieuwe versies gaan uitkomen. Verwacht je dat Apple 5 jaar geen nieuwe iPhone meer uitbrengt?

    En als je de iPhone 3G gekocht hebt, wil dat toch zeggen dat je tevreden was met de eigenschappen? Nu er een nieuwe is, voldoet de oude op slag niet meer. Er is nochtans niets veranderd aan je iPhone 3G, wel in tegendeel: je krijgt gratis versie 3.0 van het besturingssysteem!

  5. Ja ik kan het maar moeilijk verkroppen dat ik 520 euro betaal voor een telefoon, (terwijl dat in het buitenland omwille van dat hele koppelverkoop gedoe) veel minder kost: en dat die gsm dan een half jaar later eigenlijk meer van die functies bevat die zulke prijs zouden rechtvaardigen.

    Ik blijf het raar vinden. Het is alsof men een technicks SL1200 platendraaier duur verkoopt en hem plots een half jaar later ook op 33 toeren kan laten draaien ofzo.

    Ik vind dat die videocamera functie er al gerust kon inzitten.

    Meer geheugen en meer opslagruimte lijkt me dan nog logischer, want dat evolueert toch altijd: ook met PC’s. Maar dat ze de basisfuncties die in die nieuwe modellen gaan zitten al niet in de vorige konden implementeren, daar zit ik wat mee…

Reacties zijn gesloten.