Beleefde doch dringende oproep: projector gezocht!

Ik herinner me heel, heel erg duidelijk dat ik een projector-met-dia-scherm aan iemand meegegeven heb. Iemand die ik ken.

En ik ga er wel opkomen aan wie het was, hoor, één van deze dagen/weken.

Maar nu niet meteen.

En laat het nu zo zijn dat ik hem wel ergens één dezer dringend nodig heb.

Dus bij deze: als die iemand zich zou herkennen in de omschrijving “heeft ooit, maximum een maand of drie-vier geleden, een projector in een zak en een heel erg bestoft dia-scherm meegekregen van mij”, zou die dan eens een boodschapje kunnen laten?  

Pretty please?

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Hoe kan je dat nu vergeten? Je herinnert je tot in detail wat er bv 732 dagen geleden gebeurd is (dankzij je blog natuurlijk), maar van zoiets als een projector weet je niet wie hem heeft meegenomen?

    Vanaf nu: een excel sheet met daarin de inventaris van uitgeleende goederen en de naam van wie het meegenomen heeft.

    Doetermijaandenken: ik heb ook nog iets van jou liggen dat ik misschien morgen in de bus zal komen steken 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.