Bekend volk op televisie

Moh, die mens komt mij bekend voor, dacht ik, bij het ondergaan van het begin van een nieuwe week Komen eten.

Waarom komt die mens mij bekend voor?

Ha! ‘t Is gewoon Luc van Deli-Ostrich, de man die zijn volk struisvogel leerde eten!

Ja-áren geleden hadden we Deli-Ostrich als klant. Leute!

We kregen een hele doos met vlees om in de geest te geraken, en zo hebben we thuis voor het eerst krokodil gegeten, en springbok. Kangoeroe en struisvogel, dat aten we hoedanook al. En we kregen ook een heel pakket met illustratiemateriaal: struisvogelvel dat we ingescand hebben en op de achtergrond gezet, bijvoorbeeld.

Ah, good times. Ik zie dat de website, trouwens, niet echt heel veel veranderd is van aanpak: uitleg over de beesten, over het vlees, en recepten. Toendertijd was het nog mogelijk, meen ik me te herinneren, om een kennismakingspakket te bestellen. Nu zijn ze net iets groter geworden, Deli-Ostrich.

Het was niet allemaal fijn werk, in de tijd van het kleine websiteboer zijn, maar dát was wel een leutige website.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Krokodril, was het maar waar. De stukjes die ik bakte waren zo taai als de wieltjes onder mijn inline skates (ik bakte er maw niks van). Dan nog liever om mijn voeten.

  2. Hmmm… springbok… zalig! Zal wel iets anders zijn of je die eet in Oudtshoorn (zoals mijn eerste keer) of in Gent natuurlijk 😉

    Krokodil vind ik niet veel aan, nogal kip-achtig en geef me dan maar een lekker Bressekipje!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.