Nokia WOMWorld fail

Ach, ach. Het is ons allemaal al eens overkomen, en zonet blijkbaar ook Tom van bij Nokia’s WOMWorld: een mail verstuurd met allemaal mensen in het To-veld in plaats van in het bcc-veld.

WomWorld

Een poll per mail, ook een interessant concept, daar niet van. En ik mag van harte hopen dat er méér dan 857 mensen in de loop van 2009 van WOMWorld gebruik gemaakt hebben.

Grappig wel, overigens: ik zie er naast mezelf nog wel mensen in staan die ik ken. En mensen van Geekbrief, en Engadget, en Gadget World, en nokiaddict.com, en nokiaphoneblog.com, en SmartphoneNation.com, en Smartphonethoughts.com, en The Gadgeteer, en allemaal celebrities zoals pakweg Cali Lewis van Geekbrief, en dingen, en mensen.

Tommeken, Tommeken, Tommeken toch. Wat doet ge nu?

Ik vermoéd dat het de lijst van mensen is die in de loop van 2009 op de één of andere manier een testexemplaar van Nokia gekregen hebben en zich daarmee geregistreerd hebben op WOMWorld.

Way to go, een kleine negenhonderd geeks een dergelijke mail sturen. ‘t Zal nog een tijdje duren voor ze Tom een nieuwe mail laten sturen, peisk.

update: The plot thickens. Nog geen uur later krijgen al dezelfde mensen die op die lijst stonden, een vreemde persoonlijke mailconversatie tussen Peter Joyce, managing director van Totally Original T-Shirts en Kevin Dixie van Iffyton Hgh Street. Het gaat wat over en weer, en in attachment zit een soort marketing-sales-distributie-marketing plan, genaamd “master plan 2010”.

Ik vermoéd dat Kevin in zijn laatste antwoord aan Peter een andere Tom in cc wou zetten, maar dat zijn Gmail er automatisch “Tom van WOMWorld” van gemaakt heeft. En dus ook meteen “Tom van WOMWorld en zijn kleine negenhonderd vrienden van de mail van daarnet.”

Grinnik.

update 2: Tom heeft zich ondertussen verontschuldigd.

Hi
Please accept my sincerest apologies for the email I sent earlier. As you may have noticed, it did not have all addresses in the BCC field in the way you?d normally expect from a large distribution list. This was simply down to human error. Please help save the rest of the group any further messaging woe / technical issues by deleting the original email and I’ll resend BCC?ed as usual.
All the WOM World / Nokia team are aware of the issue and any / all of us are available to talk If you have any further questions or concerns – just drop us an email or call us on 00 44 7801 628683.
Apologies once again.
Tom

Oh here dat manneken. 🙂

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Een beetje mailprogramma zou daar toch voor moeten waarschuwen, zou je denken. En zou ook even je mail doornemen en als er ergens het woord “bijlage” of “attachment” opduikt in de body van je tekst zou het ook beleefd kunnen vragen of het wel klopt dat je geen bijlage meestuurt met je mail. Nu ja, het zou natuurlijk weer fout lopen omdat iedereen de waarschuwingen na een tijd uitzet.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.