De kleine dingen

Het is raar, de kleine dingen waar een mens gelukkig van kan worden.

Ik liep al heel de dag lastig dat ik de USB-kabel van mijn Kindle mislegd had. Al gekeken hoeveel zo’n ding zou kosten (2.95 euro), en al geschat hoe lang mijn Kindle zou meegaan zonder opladen (een dikke tien dagen zonder netwerk), en of die periodes met shipping time zouden overlappen en of ik dus zou toekomen (misschien).

Maar hey: we kwamen thuis van wezen eten zijn, en wat is het eerste dat ik op mijn nachtkast zie liggen? Juist: de bewuste kabel.

Yay!

Voor de rest hadden we vanavond een fijne avond, en is koude Jupiler Taunus eigenlijk wel drinkbaar.

2 reacties op “De kleine dingen”

  1. Ik denk dat als ik u wat van mijn afwaswater van gisteren in een longdrink serveer met voldoende ijsblokjes, dat het dan ook drinkbaar wordt.
    Ga ervan uit dat alles wat kouder is dan 6°C een aanzienlijk deel van zijn smaakpalet kwijt is en dat dat alleen maar erger wordt per graad kouder. Het is de reden waarom Maes Cool wordt uitgebraakt als je ‘t drinkt op 7°C en het is de reden waarom je een trappist maar kan proeven als je hem van ‘t schab bestelt.

Reacties zijn gesloten.