Interface-stagiair gezocht in Gent (m/v)

Yo, ik zoek iemand die een stage wil doen. Met user interfaces. Op het kruispunt tussen computers en mensen, tussen tekenen en techniek, tussen zoeken en proberen en doen. (en zeg nu zelf, was dat niet poëtisch?)

Ik zou allerlei blitse dingen kunnen schrijven, zo van

Hallo, wij zoeken een dynamische stagiair(e) met de vinger op de (interface)pols om een dynamische interface in een nieuw ajaxjasje te steken. Hebben html en css voor jou geen geheimen meer? Eet, leef en drink jij gebruiksvriendelijkheid? Zin om samen met een toffe bende prettig gestoorden in hartje historisch Gent iets moois te bouwen? Spring dan snel in je pen, toon ons een staaltje van je kunnen, en wie weet…!!

…maar het is niet dat soort bedrijf, en we zijn niet dat soort mensen.

Waar het op neerkomt: er is een volwassen toepassing die door serieuze klanten gebruikt wordt. Iedereen is er tevreden van, maar alles kan uiteraard altijd beter. Er is een webinterface, er is heel erg veel data, er is heel erg veel complexe data, er zijn allerlei processen die door een hele resem verschillende types gebruikers worden uitgevoerd.

Het heeft geen zin om allerlei vereisten te gaan stellen voor zo’n stagiair, dingen in de in van “praktische ervaring met jquery is nodig” of zo, want er kan eigenlijk vanalles gebeuren op allerlei mogelijke niveaus.

skai.jpg

Individuele schermen of formulieren of kunnen beter gemaakt worden, er kan aan zuiver uitzicht (typografie, kleuren, animatie) gewerkt worden of aan indelingen en verwoordingen, er kan nagedacht worden over meer fundamentele dingen. Het kan meer in concepten, en het kan ook meer praktisch, in grote lijnen of in details.

Er kan aan de processen gewerkt worden, of aan datavisualisatie, aan input of aan output, aan manieren van werken of aan visualiseringen: gedroomd voer voor een stagiair(e) die Iets Wil Doen Met User Interfaces Van Webapplicaties, dacht ik zo.

Maar: vind maar eens zo iemand. Het zou iemand uit een informatica-achtige richting kunnen zijn, of uit een productontwikkeling-achtige richting, of voor mijn part uit eigenlijk om het even welke richting — maar het moet wel iemand zijn die goed werk kan en wil doen.

Wederdienst: een fijne omgeving om te werken, in het centrum van Gent, met fijne mensen, aan een fijn project, en KWEETNIEHOEVEEL bijleren.

Euh, help, dus: al wie zo’n potentiële stagiair weet zijn, laat het eens weten?

4 reacties op “Interface-stagiair gezocht in Gent (m/v)”

Reacties zijn gesloten.