Parallel

Het heeft nog lang geduurd. De onderliggende reden was dat ik na een jaar toch een aantal programma’s serieus miste (hallo, Windows Live Writer! hey daar Directory Opus!); de onmiddellijke aanleiding was dat er op het werk allerlei dingen zowel op Mac als op Windows te testen zijn; the upshot is dat is dan maar eens een evaluatieversie van Parallels heb gedownload en er een Windows 7 op gezet heb waar ik nog een licentie van liggen had van toen ik nog een Dell had.

En nu zien wat dat geeft. De eerste indruk is alvast in orde: mijn Windows- en Macvensters staan, met dank aan Parallel’s Coherence-dink, allemaal gewoon door elkaar op mijn desktop, ha!

Update: ik had nog maar het bovenstaande geschreven, of ik kreeg al dit op mijn bord:

Screen Shot 2011-08-18 at 12.02.52

Ik had niet eens de kans om veel te doen, want Live Writer was al heropgestart, maar toch…. Allez ju. Ik heb twee weken om te testen. Eens zien wat het allemaal geeft.

3 reacties op “Parallel”

Reacties zijn gesloten.