#wijvenweek 6: blog over iets waar u echt oprecht fier over bent

Ik ben over niet veel van mezelf fier. Als ik toch heel hard zoek…

Ik ben er trots op dat ik ingewikkelde dingen soms eenvoudig kan uitleggen. Ik ben geboren om moeilijke vragen van kinderen te beantwoorden.

(Godmiljaar, wat een deprimerend gedoe, die wijvenweek.)

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ge zijt geboren voor veel dingen, michel. Ge zijt de slimste mens die ik ken, ge gaat op een manier om met uw kinders waar ik naar opkijk. Ge kunt zoveel tegelijk dat ik er soms schrik van krijg. En ge zijt een brompot maar zo’n klein hartje dat het bij momenten aandoenlijk is.

    Daar zie. Complimenten. En nu niet meer trunten hé, vandaag. Toemme toch.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.