#wijvenweek 7: inhaaldag

Ik heb geen inhaaldag nodig, omdat ik proper alle dagen mijn postje geschreven heb.

En ik heb achter de schermen die wijvenblogs.be-website in de lucht gehouden, wat onder meer inhield dat ik alle wijvenblogsposts gelezen heb.

Ja, allemaal.

Ja, echt waar. Alle 1588 berichten.

Veel schone dingen gelezen, en ik heb een resem blogs in mijn feedreader staan die ik zeker ga blijven volgen, net zoals vorige keer in 2008.

Ondanks dat het niet meteen de beste week was in mijn hoofd, deze week: voor herhaling vatbaar.

Maar misschien volgende keer ook eens met praktische proeven erbij: maak een nestkastje! doe een dagboek van één dag, met één zin per uur! zeg iets over uw favoriete film/boek/plaat! bak een citroentaart! schrijf een sprookje over een nijlpaard!

3 reacties op “#wijvenweek 7: inhaaldag”

  1. Chapeau! Alle 1588 gelezen? Goeie hemel, dat doen niet veel mensen u na. Ik zeker niet. Ben al blij dat ik al mijn postjes redelijk op tijd geschreven heb en een gedeelte van die van mijn medebloggers heb kunnen inzien.
    Leuke ideeën in de eindstrofe trouwens.

Reacties zijn gesloten.