De hele dag

De hele dag gelezen. Heel de dag. 

Van ‘s morgens tot ‘s avonds. Opgestaan om 8u30 — ongehoord, zo vroeg — en boeken gelezen. 

Ik was eigenlijk van plan om nog een paar uur Diablo III achter de kiezen te krijgen, maar Louis en Jan hebben in mijn plaats gespeeld. En toen zij naar bed waren, moest Sandra mijn PC gebruiken om op te werken. 

En is het dus de letterlijke hele dag boeken geworden. 

Begonnen met een paar oude strips, dan wat verder gelezen in het machtig interessante James the Brother of Jesus, nog wat verder gelezen in A Pattern Language, en deze namiddag de Nebula-winnaar in één trok uitgelezen.

Productieve dag. 

8 reacties op “De hele dag”

  1. Om de zoveel tijd lees ik er een paar stukken uit: ‘t is eigenlijk niet bedoeld om aan één stuk door te lezen, meer om door te bladeren diagonaal te lezen dat je alles ongeveer een beetje weet staan, om dan als het nodig is, de juiste patronen eruit te kunnen halen en aandachtig te lezen.

    ‘t Is een klassieker, maar het leest wel eerder als een soort bijbel van de guru voor de volgelingen. En heel erg in de geest van de jaren 1960-70, vind ik ook.

    En ik kan me inbeelden dat de indruk van zo is het en daarmee basta irritant kan overkomen.

Reacties zijn gesloten.