Re-runland

Ik las daarjuist op TheFacebook dat ze op BRT 1 nog maar eens FC De Kampioenen uitzenden.

We komen langzamerhand in Dinner for One-territorium, vrees ik. Maar ook: we komen absoluut niet zo langzamerhand in een situatie waar dat niemand echt kan schelen. Waar kijkcijfers totaal irrelevant worden, met al die andere schermen en dat uitgesteld en selectief kijken.

Dat die Netflix er maar rap komt. (En dat alles er maar op staat, want anders kijken we toch op de Verkeerde Websites op het internet.)

Doe mee met de conversatie

4 reacties

 1. Netflix is een collectie van hoofdzakelijk B-films en een handvol goede series. Toch als ik me baseer op de Nederlandse versie. Het zullen vrees ik toch maar verkeerde websites op het internet blijven.

 2. Ik zag dat ze bij VT4 nog maar eens waren begonnen aan de zoveelste heruitzending van Las Vegas. Ergens rond middenacht, dus zo erg is dat niet. En toch: waarom wordt die niet al te bijster goede reeks weer maar eens van stal gehaald, terwijl er nog zovele reeksen zijn die hier nooit op de buis zijn geweest.

  Bij 2BE hebben ze de afgelopen weken eindelijk de resterende seizoenen van How I Met Your Mother uitgezonden. Wat komt er in de plaats nu de reeks is afgelopen? Ach, waarom moeilijk doen als je gewoon een dubbele portie stokoude Simpsons kan uitzenden? Ondertussen is de vraag wanneer het recentste seizoen van Modern Family of The Middle op de buis komt… Raising Hope wordt ondertussen al herhaald, benieuwd of siezoen 3 en 4 volgt op deze heruitzending.

  Bravo aan het voor de rest volledig te vergeten Vitaya vanwege de uitzending van (het onverwachts sterke) Masters Of Sex, maar waarom werd die reeks er doorheen gejaagd a rato van twee afleveringen per donderdag?

  Wanneer gaat VijfTV nu eindelijk eens de resterende seizoenen van The Good Wife uitzenden? Dat eerste seizoen is ondertussen al minstens een half dozijn keer vertoond…

  Waar is Bob’s Burgers? Fargo? Banshee? From Dusk Till Dawn? Parks & Recreation (lang leve BBC Four, awoert voor het uitzenduur)? Hannibal (dat 2BE beloofd had voor eind vorig jaar/begin dit jaar)? Recente seizoenen van Louie, Community (schandalig behandeld door VT4, wat niet geholpen werd door de kadukke tv-gids van Telenet die er maar niet in slaagt om alle afleveringen van een serie op te nemen als een programma verplaatst wordt), Suburgatory, Southland,…?

  1. Ik heb P&R gezien op BBC Four, ik vraag me alleen af waarom die reeks hier niet op de buis komt in plaats van bvb. de zoveelste herhaling van My Wife And Kids of Grounded For Life of Two and a Half Men (dat op twee zenders te zien is!) of Still Standing etc.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.