Voorbij halfweg, denk ik

Het is hier al bijna elke dag “goed!” geweest bij de examens van de twee oudste, op een paar keer “mwa, min of meer” na.

En het fijne van de zaak is: geen flauw idee wat dat betekent. Voor hetzelfde geld is het uitstekend, voor hetzelfde geld zijn er halve drama’s gebeurd. En ik heb soms de indruk dat ik er meer mee inzit dan de kinderen zelf.

Zucht.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Ik denk dat dat normaal is, maar ik kon me er vroeger verschrikkelijk aan ergeren dat mijn ouders tijdens de examenperiode met niks anders bezig waren. Er is een verschil tussen zelf hypernerveus rondlopen en doemscenario’s bedenken waarbij je dochter geen 70% voor haar examen Latijn haalt, en een rustige sfeer creëren waarin het studeren vlot kan gaan.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.