Netflix

Ik herinner mij nog toen ik juist een abonnement genomen had op Netflix: het eerste moment van “whoa zo wijs maat “, na een tijdje gevolgd door “euh hang on, is dit alles?”

Het zag er allemaal zo leeg uit, zeker in vergelijking met de cornucopia die de Amerikanen op het interwebs omschreven, namelijk. 

Enige tijd later is dat dus niet meer het geval. Ik heb naast mijn lijst boeken te lezen (ellendig lange en alsmaar langer wordende lijst trouwens) nu ook een lijst te bekijken Netflix-films en -series.

13 Reasons Why stond daar al een tijd op, op aanraden van Zelie, en ik ben er gisteren en vandaag doorgeraakt. Pfwioew, zware tienershit. Een beetje het omgekeerde qua gevoel van die andere reeks die ik dit weekend uitkeek, Sense8.

Maar wel goed. En uitkijken naar het tweede seizoen. 

Yep, binge watching ‘r’ us, hier. En dat het mijn boekengelees niet ten goede komt en mijn YouTuben ook niet. 

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.