Eerste werkdag

Trein om 7u47, toekomen in Brussel om 8u28. Metro naar Madou, toekomen op het werk vóór 9 uur. Audioboek of podcast van 7u30 thuis tot 7u47, boek op de trein, en terug audioboek of podcast van 8u28 tot 8u55.

Mijn bureau, enfin ’t is te zeggen, het bureau waar ik vandaag zat, was ow zekerst maat da ne flashback wegens samen met fijne collega Johan, waar ik acht jaar geleden al menig aangename maand samen mee doorgebracht heb op menig fijn project. 🙂

Weliswaar niet in dit bureau, maar toch:

20180115_102334

De terugweg weet ik trouwens nog niet, wegens vandaag was er meeting en ben ik niet op de normale manier (te voet naar Brussel-Noord) naar huis gegaan.

Vandaag al naar klant geweest, morgen nieuwe laptop, en morgen ook werken voor nieuwe klant. Ingeboekt voor meetings, voor zover ik begrijp ingezet om twee opleidingen mee te geven, een handboek van het bedrijf 3/4 doorgenomen en een handboek van de IT 1/2, al wat knowledge management dingen bekeken (en mijn gedacht over gevormd, dat zal dan eens voor dan eens zijn), en meer dan aangename momenten doorgebracht in een presentatie over systemic design.

Dat van die andere versnelling, jawel.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.