Terug van weggeweest

Dat deed raar: het was geleden van, wel, 8 jaar geleden, dat ik nog eens Outlook gebruikt had. Het is een beetje gewoon worden. Het is een beetje druk. Er staat veel op het scherm. Er zijn veel functies. Er kan vanalles aan- en afgezet worden, het zal dus wat zoeken zijn.

Het was ook heel lang geleden dat ik nog eens in Sharepoint gewerkt had. Veel langer dan 8 jaar, en ook daar is vanalles veranderd.

Morgen, als alles goed gaat, ben ik min of meer definitief geïnstallerd: nieuwe computer, alle software aan de praat, klaar voor het echte werk.

En het is nog altijd niet gelukt om te timen hoe lang het duurt om naar het station te stappen van op het werk: ik heb de trein vanavond maar nét gehaald wegens te laat vertrokken en mij een halve breuk moeten spurten. Het was in alle geval minder dan een kwartier stappen, maar zoveel wist ik ook wel als ik Google Maps bekijk. Morgen tweede poging.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.