Te laat!

De eerste dag dat ik op mijn werk een echt formele afspraak heb ’s morgens vroeg(achtig) bij een klant, dat is, ge raadt het, de eerste dag dat de trein ambetant doet.

Het had gevroren, dus natuurlijk zijn er dan problemen met de wissels. Enfin ja, ’t was een half uur vertraging. En ik was tegen mijn gewoonte wegens vriend tegengekomen niét naar het begin van de trein gestapt en dus kon ik niet tegen het raam in slaap vallen wegens in het midden van de trein waren er geen plaatsen meer tegen het raam.

Grr.

Geen potten gebroken of zo, ’t was geen afpsraak op de minuut-minuut, maar ik vind het toch lastig, te laat komen.

Ik vermoed dat ik er gewoon aan ga moeten worden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.