Het is het einde van de maand, dat wil zeggen dat ik mijn maandelijkse credit voor Audible op moet doen.

Ik zit net aan de laatste hoofdstukken van Last Argument of Kings, deel drie van de First Law-trilogie en ‘t was dus juist tijd voor nieuw gerief.

Er waren een aantal kandidaten. Ik kreeg onder meer Best Sereved Cold aangeraden, wegens ook van Joe Abercrombie en ook in dezelfde wereld. Ik had dat tien jaar geleden al eens gelezen, en ik heb eigenlijk wel zin om het opnieuw te lezen/beluisteren, maar het is maar 26 uur lang, en daar geraak ik op minder dan een maand door, en dan zou ik op het einde van het boek nog een stuk maand over hebben, en dat kan niet zijn natuurlijk.

Image result for sherlock holmes the definitive collection

Alhoewel, dan zou ik eindelijk mijn backlog van een paar tiental uur podcasts kunnen inhalen. Dat is ook te overwegen, en nu ik er aan denk, dat had ik eigenlijk beter gedaan.

Maar bon, ik ben voor de instant gratification, en ‘t is uiteindelijk Sherlock Holmes: The Definitive Collection geworden. Prijs-kwaliteit! Het duurt op drie minuten na 72 uur! Het zijn alle boeken en verhalen van Sherlock Holmes! Ze worden gelezen door Stephen Fry!

(Het is al bijna zo erg als toen ik twintig jaar geleden boeken kocht op basis van het aantal pagina’s gedeeld door de prijs.) (Met dát verschil dat ik nu op tinternet kan kijken of het tenminste geen volledige bagger is dat ik koop, in plaats van op de blurb achteraan het boek af te moeten gaan.)

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.