De velo heeft batterijproblemen. En dus doe ik er geen afstanden meer mee.

In plaats van over en weer naar het Sint-Pietersstation te gaan ‘s morgens (het huis uit om 6u30 om ruim op tijd te zijn voor de trein van 6u55), ga ik nu naar Gent-Dampoort (vertrek om 6u20 om de trein van 6u35 te halen die toekomt om 6u45 om te trein te halen van 6u55).

Want dan ben ik rond pakweg 7u40 aan Brussel-Centraal (normaal gezien zou het 7u32 zijn, maaar ha! ha! ha! 7u32! ha! ha!), en kan ik de bus pakken naar het werk om 7u45 dat ik daar ben rond 8u35.

Natuurlijk was het vanmorgen weer prijs: de trein stond een kwartier of zo stil in Brussel-Zuid, eerst aan het wachten op iemand die hem zou door laten, en dan op de reparateur. Het is dus de volgende trein geworden, waardoor het ook de volgende bus geworden is, waardoor het 9u15 was.

Hoezee, bijna drie uur op weg!

Nog een geluk dat het leutig is op het werk. 🙂