Ik blijf mijn best doen om genoeg te slapen, maar ‘t is niet gemakkelijk.

Pak deze week:

Maandagavond quiz, en dan nog wat dingen te doen en dus na middernacht gaan slapen en vroeg op moeten staan de dinsdag en dus een dag te weinig geslapen, maar behalve dat is het toch gelukt om op tijd te gaan slapen en alles. De lastigheid is vooral dat het aantal uur in bed niet altijd wil zeggen dat het allemaal slaapuren zijn — mijn uurwerk houdt mij daarvan op de hoogte:

En dus kan het zijn dat ik “slaap” van 22u26 tot 7u13, maar dat ik daarvan maar 7u46 echt geslapen heb, en volgens mijn horloge iets meer dan een uur wakker heb gelegen.

Niet dat dat juist is, natuurlijk, ‘t is niet alsof ik in een slaaplaboratorium lig ‘s nachts.

Maar hey. Ik doe mijn best om mijn leven te beteren.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.