Presentatie

Ik heb een powerpoint gemaakt.

De officiële powerpoint van op mijn werk is niet mooi: ‘t is zo’n typische met een witte achtergrond, een enorme titel (44 punt Proxima Nova Bold), een eerste niveau bullets dat geen bullets heeft (20 punt Proxima Nova), en een tweede niveau dat vierkante bullets heeft (18 punt Proxima Nova). Tekst neemt ongeveer 60% van de breedte in aan de linkerkant, en als er beelden op staan, staan die op de 40% aan de rechterkant.

En dus heb ik een powerpoint gemaakt naar mijn eigen goesting. Met achtergronden van kleur en grote letters en een font met minder x-hoogte.

‘t Is voor intern gebruik dus ik moet mij van niets aantrekken. Nem!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.