Maar allez

Ik had vrijdag een dag recup gepakt. Thuis zitten niets doen, hoera! En dan in de namiddag naar buiten gaan boodschappen doen en verder thuis zitten niets doen!

En dan was het vrijdag en was ik dat gewoon vergeten.

Alweer vergeten, moet ik zeggen: het is mij een week of twee drie geleden ook overkomen, dat ik gepland had thuis te zitten niets doen, en dat ik dan toch gewoon gewerkt heb.

Meer nog: als ik alles bij elkaar tel, heb ik deze week gewoon zes uur méér gedaan dan in mijn arbeidscontract voorzien was, as opposed to 7.6 uur minder. Dankzij in eerste instantie twee dagen thuisgewerkt en serieus door kunnen werken hebben, en ook wel dankzij dat ik mij herinnerde dat ik nog een rapport moest schrijven en dat ik daar op zondag gedimme nog 1u37 aan gespendeerd heb.

Zo gaat het er ook niet van komen hé, die recup-uren opdoen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.