Ik had een tijd geleden de trailer gezien en ik was zeer expliciet niet onder de indruk. Te frenetisch, te geforceerd, en gewoon niet grappig.

De serie stond gisteren op Netflix en ik heb ze dan maar meteen bekeken, een mens weet nooit.

Op Reddit las ik iemand die zei “started out promising but lost its steam and got boring”.

SPACE FORCE

Ik heb precies de omgekeerde reactie. Het begon zoals de trailer: te geforceerd op de actua van midden vorig jaar, te karikaturaal, en noch grappig noch goed. Maar na een paar afleveringen draaide het inderdaad, begon het zijn tijd te nemen, kregen karakters meer diepgang, en vond ik het eigenlijk wél goed worden.

Spijtig dat het na tien afleveringen gedaan was. Ik kijk uit naar het tweede seizoen. Ik kan mij inbeelden dat ze daar allerlei geleerde lessen zullen toepassen, en dat het écht goed wordt.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.