Copy paste dedju

Dingen die ge pas mist als ze er niet zijn: een werkend clipboard.

Ik maak een tekening op mijn thuiscomputer, ik maak een screenshot, ik ga naar een andere computer waar ik via met een remote desktop-ding meet verboden was, en ik plak die screenshot in een document op die andere computer.

Dat werkte gelijk anderhalf jaar lang zonder probleem. Vandaag probeer ik het, en het lukt niet. Het clipboard werkt op de remote computer, maar wat ik er op de remote in steek, komt niet op mijn eigen computers clipboard en vice versa.

Dat is zo irritant, ge kunt het u niet inbeelden. Ik moest negen beelden plakken op twee verschillende plaatsen (één keer in een document en één keer in een Jira), en ik moest dus negen screenshots naar mezelf mailen op mijn andere account, en dan van daaruit copy-pasten.

Bah. Bah, bah, bah.

Ik heb een hartsgrondige wens doorgestuurd naar de helpdesk: ik wil mijn shared clipboard terug.

2 reacties op “Copy paste dedju”

Reacties zijn gesloten.