Ik heb de eerste twee afleveringen gezien, en ik ben verkocht.

Ik vind het zeer, zeer, zéér goed tot nog toe.

Voor de duidelijkheid van het begrip: Vision, de partner van Wanda, is in Avengers: Infinity War doodgemaakt door Thanos. Gelijk, dood dood. Echt helemaal dood.

En aangezien hij dood was vóór Thanos met zijn vingers knipte om de helft van alle levende wezens dood te doen, is hij ook niet terug gekomen na Avengers: Endgame.

Scarlet Witch (Wanda) kon in de films niet zó enorm veel van toveren, maar in de comics is ze enorm sterk, en dat komt nu dus ook in de Marvel Cinematic Universe.

Reality warping, probability manipulation, time manipulation, energy and matter manipulation. Dat kan ze dus allemaal. Eigenlijk niet veel minder dan Thanos mét een infinity gauntlet.

Combineer dat met het overlijden van Vision — herinner u dat ze bereid was om de wereld te laten vergaan als het zou betekenen dat Vision niet zou doodgaan — en ge kunt u inbeelden wat dat zou kunnen geven.

Dat geeft dus WandaVision. En wat er gebeurt lijkt in eerste instantie raar en absurd, maar het is zó goed geacteerd dat ge na een keer of twee kijken echt wel doorhebt wat er aan de hand is.

Nee serieus: ik kijk uit naar het vervolg.