Vier jaar later

Een mens verstaat er zich niet aan. Viér jaar heeft het geduurd, dat mijn boekenwebsite ondoenbaar traag was. Geen flauw idee waarom, geen fut om alles ten gronde helemaal opnieuw te doen, en dus ging ik alleen maar om de zoveel tijd eens kijken of het eventueel al opgelost was.

En schets mijn verbazing: het is wel degelijk opgelost geraakt. Ik heb de allerlaatste versie van WordPress eropgepleurd, en ‘t was opgelost. Ongelooflijk.

Ik heb er al een paar boeken van 2021 ingestoken, en ik ben mij aan het afvragen of ik oudere boeken (die ik tussen zomer 2017 en eind 2020 gelezen heb) er ook zou in steken. Ik weet het niet. De completist in mij zegt van ja, de leeghanger in mij zegt van nee.

De site zelf is trouwens meer dan tien jaar oud, en gebruikt een theme dat ik zelf in mekaar gebokst heb, toen ik daar nog goesting in had. ‘t Zou nu geen waar meer zijn.