Voilà zie, ik heb een derde spuit gekregen. Moderna deze keer, na twee keer Pfizer. Het is een uur of vier geleden, en ik begin al een beetje pijn te krijgen in mijn linkerarm. Benieuwd of het mee zal vallen of niet.

Ik ging na mijn vaccinatie langs bij mijn moeder en we waren aan het spreken over hoe een bepaalde winkel eigenlijk alleen maar brol heeft, en dat wij eigenlijk alles al hebben thuis, en dan ging het over stoelen en tafels en toonde ik onze droomstoel — de stapelbare Maarten Van Severen .03, en ook allerlei tafels die wij eigenlijk graag zouden hebben om onze tafel nu te vervangen.

Ik passeerde langs allemaal verschillende websites vol schrikkelijk dure meubels, en dan ging ik naar Facebook en daar stond zowaar een reclame die ik al eens gezien had, van een winkel in Brussel die een lading Maarten Van Severen stapelbare .03-stoelen binnen had gekregen. Voor een prijs die (véél) minder dan de helft van de normale prijs was.

We hebben er direkt twaalf gekocht. Akkoord, onze tafel nu heeft maar zes zitplaatsen als ze dichtgeschoven en tien als ze uitgeschoven is, maar we gaan ook een nieuwe tafel kopen. Want — hoezee — we hebben de stoelen cadeau gekregen van mijn moeder!!!

Volgende stap: tafel. Parameters: minstens een meter breed, in- en uitklapbaar, plaats voor twaalf als uitgeklapt. Ze hebben bij Deba gelijk geen lelijk gerief. We gaan morgen eens kijken.

4 reacties op “Geboosterd en gestoeld”

Reacties zijn gesloten.