Ik ben te laat (of te vroeg, hangt ervan af) in mijn bed gekropen, en dan ben ik na te weinig slapen opgestaan met ogen gelijk alsof er een mengeling van minuscule glasscherven en ajuin in zat.

Het heeft anderhalf uur geduurd voor ik in staat was om normaal naar een monitor te kijken — ziet wat mijn werkstatistieken vertellen vandaag:

Verder vertellen ze vooral dat ik geworsteld heb met testen maken in Python, en dat ik nog altijd niet weet waarom iets dat zou moeten werken niet werkt. Misschien een uur zitten kijken naar verschillende manieren om een stomme page.get_by_test_id("contact") aan de praat te krijgen, en het uiteindelijk opgegeven en dan maar page.locator('p[data-test-id="contact"]') gebruikt, dat hetzelfde doet maar waar ik onredelijk kwaad van word.

En het zal ongetwijfeld iets zo minuscuul kleins en stoms zijn, aargh.

OH FUCK NU DAT IK HET SCHRIJF ZIE IK HET GEDOMME.
KZWEERTUMAAT, EEN UUR VAN MIJN LEVEN.

De method heet get_by_test_id() en geeft mij een Locator terug. Het is eigenlijk een shortcut voor wat ik uiteindelijk zelf gebruikte, of toch bijna. Kijk:

Aaaaaaaaaaaaaaarrrrggggghhhhh:

By default, the data-testid attribute is used as a test id.

En wat stond er in mijn code?

Ah ja, want wat een TOTAAL ONREDELIJKE VERWACHTING dat een method die get_by_test_id() heet niet naar test-id of naar test_id zoekt, maar naar testid.

Grr. Enfin goed, probleem opgelost en ik kan er morgen weer met iets frissere moed tegenaan gaan.

Maar serieus.