Grrr quiz

Het was quiz en we gingen met vier zijn maar er was een misverstand en toen waren we met drie en het was een quiz die gelijk wat te moeilijk en verwarrend was (ik vind niet dat “Warhammer” klinkt als Waregem, en ik ben het gelijk niet eens met de regel –als ik het goed begrepen heb, tenminste– dat een goed antwoord waarvan de spelling niet precies in de link past, fout is (ik vind dat fonetisch juist altijd goed is, en dat de link alleen een hulp is en geen ding dat een antwoord ongeldig kan maken gelijk dat de Noorse oppergod zowel Odin als Wotan kan zijn maar dat “Wodan” het enige juiste antwoord zou zijn, gelijk tegen mijn gevoel van rechtvaardigheid gaat, of dat Amin juist is maar Idi Amin niet, of Amhari niet en Amharen wel, enfin misschien heb ik ongelijk en de regel verkeerd begrepen maar ik werd er wat neerslachtig van)).

Afijn maar voor de rest hebben we ons wel geamuseerd, en dat is het belangrijkste natuurlijk.