De kogel door de diepvries

Onze diepvriezer heeft al een tijd kuren. Hij warmt op, dan koelt hij weer af, dan gaat hij naar -15°, dan naar 0°, dan naar -5°, en zo de hele tijd verder.

De ene winkel had gezegd dat dat was omdat er één of meer microlekken in de koelvloestofbuizen (of zoiets) zaten, en dat dat niet te repareren is en pech, ge gaat een nieuwe moeten kopen.

Maar ik denk niet dat ik het daar mee eens kan zijn: als er een lek is waardoor hij niet meer koelt, dan gaat hij toch niet om de zoveel tijd tóch nog eens naar min zoveel gaan en terug? Ik denk aan thermostaatproblemen, of vuile condensorspoelen, of misschien iets met de compressor — in ieder geval hopelijk iets dat kan gerepareerd worden.

Ik heb de mensen ven Liebherr gecontacteerd en ik ben ik blijde afwachting van een antwoord.

Spannend.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.