En Fred Loos is de

En Fred Loos is de beste business manager ter wereld! ‘t Was gisteren dealerdag bij Unit 4 MKB, en blijkbaar is de demo van onze ontwikkeling, Multivers Web Solutions, goed gegaan.

Fred schreef ons zonet het volgende:

Middels dit bericht wil ik een ieder die zich binnen Netpoint en Amercom de laatste dagen en daarvoor heeft bezig gehouden met de ontwikkeling, de finetuning, het stylen enz. van Multivers for Windows Websolutions bedanken.

 

Ik realiseer me maar al te goed dat er heel veel werk verricht is door een ieder. Gisteren heeft Kuno op onze dealerdag het product geïntroduceerd in een spectaculaire PowerPoint presentatie welke gevolgd werd door een life-demo op basis van een GPRS verbinding. Het werkte perfect en snel. Ook in de presentatie zijn de nodige uren gaan zitten, Kuno perfect. 

 

Van de dealers hebben wij alleen maar lovende reacties ontvangen welke eigenlijk aan jullie toekomen en niet zo zeer aan ons, bij deze.

 

Wij zijn nu aan de beurt om het product aan de man te brengen en ons kunstje te doen. Moet niet moeilijk zijn gezien de kwaliteit en de reacties die wij ontvangen hebben. Wij gaan ervoor, op naar heel veel installaties en hostingscontracten.

Aaaah… dat zijn mails die deugd doen.

2 reacties op “En Fred Loos is de”

Reacties zijn gesloten.