Gisteren dus op een ongoddelijk

Gisteren dus op een ongoddelijk vroeg uur vertrokken naar Brugge, vergadering, nog vergadering, terug naar Gent, eten (drie kwartier zitten wachten! apen in De Dampoort), vergadering, kijken naar Amertrack, nog vergadering, nog vergadering, met Stijn kijken naar Lessius, werken aan componentendocument De Kust en ondertussen eens uittesten wat Verity tegewoordig doet met zoeken op queries, puntjes afpunten in Amertrack, en tegen dan was het drie uur.

Nog een enorm geluk dat de vergadering waar ik normaal naartoe moest gaan in Brussel om 20u niet plaat heeft kunnen vinden. Ik was juist de deur uit op weg naar de trein toen Ron belde dat een paar mensen teveel afgezegd hadden en dat het dus alsnog zou verzet worden naar binnen een week of twee. Pfooey.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.