Ha nostalgie… het eerste weblog

Ha nostalgie… het eerste weblog ooit, van Tim Berners-Lee:

Statistics we take on the access to our own server show an exponential increase, with a time doubling about every two months, and currently running at around 500 document fetches a day. (This is only people reading about w3 itself, or using our hypertext overviews). Many of these are from people telnetting to info.cern.ch, so if you haven’t installed www on your own workstation, please do so! Details on how to do so are in the “web” — if you have any problems, mail timbl@nxoc01.cern.ch

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.