Hang halfstok de vlag. In

Hang halfstok de vlag.

In a big victory for the GOP and President Bush, Republicans early Wednesday took control of the Senate, held the House and traded control of a number of governorships with Democrats. The election marked only the second time since 1934 that a president’s party didn’t lose House seats in a midterm election. [CNN]

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.