Ik wil absoluut QuicktimeVR-panorama’s maken

Ik wil absoluut QuicktimeVR-panorama’s maken van de rotzooi die ons huis nu is, voor we aan verdere verbouwingen beginnen.

De Digital Ixus die ik heb, heeft zo’n bijgeleverd programmaatje om panorama’s bij elkaar te stitchen en ik heb een paar driepikkels liggen, dus dat zou moeten lukken. Enig obstakel is de software zelf vinden. De originele CD ligt ergens in de puinhoop, en is dus onvindbaar. Gelukkig houd ik alle verpakkingen van dingen die ik koop (anal? me? nah!), en zat er nog een franstalige ongeopende verpakking van handleidingen en CD’s en demosoftware bij.

Want downloaden van bij Canon, vergeet het! Die gasten laten we updates downloaden, maar de originele dingen, ho maar. Bah.

En nu dus kijken of de software nog werkt op XP.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.