Buzzcocks!

quSDaQ ba’lu”a’, niet kushta banu’a, hoe is dat mogelijk!

6 Comments

  • Godverdekke ik wist hoe Klingon er uit zag (geschreven met ons alfabet, zoals quSDaQ ba’lu”a’, en ook met Klingon letters, zoals in Star Trek), en ik weet hoe het klinkt, en ik wist dat er zotten zijn die echt Klingon spreken, maar dat gullie twee dat zouden kunnen…colour me impressed and surprised. Glottale stop, I like it. Zoiets als aan het begin van het uitspreken van umbrella, just? Ik ben van nature geïnteresseerd in talen, maar deze drempel is echt hoog. En waar ga ik de tijd vinden om al die woordenschat te leren? De uitspraak kan ik nog wel masteren denk ik. Misschien iets voor later…

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.