Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Buzzcocks!

quSDaQ ba’lu”a’, niet kushta banu’a, hoe is dat mogelijk!

6 reacties

  1. Bill rulez! Dat is het verschil tussen een komiek die de nerd speelt en een nerd die een komiek speelt! 🙂 Grapje hoor, u bent de grappigste van Gent na mij!

  2. Nee gij, geen slecht woord over Bill, die het niet eens zo slecht uitsprak, maar wel voor de mannen van de ondertiteling. Alhoewel, ze hebben hun best gedaan: er stond toch één glottale stop in 🙂

  3. Wa taal is da? Klingon? Ge gaat mij toch niet vertellen dat u beide (Free en Michel) vloeiend klingon spreekt? If so: respect! ;p

  4. Het Klingon Language Institute zal uw redding zijn!

  5. Godverdekke ik wist hoe Klingon er uit zag (geschreven met ons alfabet, zoals quSDaQ ba’lu”a’, en ook met Klingon letters, zoals in Star Trek), en ik weet hoe het klinkt, en ik wist dat er zotten zijn die echt Klingon spreken, maar dat gullie twee dat zouden kunnen…colour me impressed and surprised. Glottale stop, I like it. Zoiets als aan het begin van het uitspreken van umbrella, just? Ik ben van nature geïnteresseerd in talen, maar deze drempel is echt hoog. En waar ga ik de tijd vinden om al die woordenschat te leren? De uitspraak kan ik nog wel masteren denk ik. Misschien iets voor later…

  6. weten jullie miss ook waar ik in nederland de klingon taal kan leren?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑